Business Club Het Ondernemershuys

Met ingang van 2016 heeft Het Ondernemershuys Hilversum een Business Club. De Business Club gaat hét business platform voor Zelfstandige Professionals in Hilversum en nabije omgeving worden. Je leest het goed: gaat! Want we zijn nog volop bezig met het vorm geven aan de Business Club. Dit jaar zullen we een aantal evenementen organiseren, via onze nieuwsbrief en Social Media-kanalen zullen we je op de hoogte houden. Meld je daar dus voor aan!

Leden van onze Business Club bieden we, naast evenementen, nog een aantal andere voordelen aan:

  • Leden worden vermeld op de website van HOH.
  • Leden kunnen, tegen een vergoeding, de training/presentatieruimte reserveren in HOH.
  • Leden kunnen, zolang er plek beschikbaar is, GRATIS* gebruik maken van onze flexplekken
  • Leden worden van harte uitgenodigd om op de website van HOH een gastblog te schrijven. Uiteraard gaat het hier dan om het delen van kennis inclusief een call to action waarin je een aanbod kunt doen. Gepubliceerde blogs worden meegenomen in de maandelijkse nieuwsbrief, geplaatst op LinkedIn en op Facebook. Per blog wordt een bedrag van €15,- in rekening gebracht.
  • Leden hebben ook de mogelijkheid tot het promoten van een evenement, workshop of training. Hiervoor wordt er exclusieve e-mailnieuwsbrief naar ons netwerk verzonden, plus publicatie op website en Social Media. Kosten € 100,- per evenement, workshop of training.

Meer weten over het huren van de training/presentatieruimte, het bloggen of het promoten van je evenement? Bekijk hier de mogelijkheden.

* Ook over de huisvesting in Het Ondernemershuys wordt nagedacht. Het huidige concept van de flexplekken wordt hierin meegenomen.


De investering

Lidmaatschap van de Business Club kost 50,00 per jaar.


Ook lid worden?

Je kunt je hieronder makkelijk en snel aanmelden. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Vanaf 1 juli kennen we de half geld regeling, je betaalt dan de helft van het lidmaatschapsgeld tot het einde van het jaar. Word je na 1 november lid, dan betaal je het lidmaatschapsgeld voor het nieuwe jaar en ben je de rest van het jaar gratis lid. 

Was je vriend van Het Ondernemershuys? Dan wordt je vriendschap automatisch omgezet naar je lidmaatschap van de Business Club en ga je per kalenderjaar betalen. Er vindt een verrekening plaats met je vriendschap, je krijgt automatisch bericht van onze penningmeester.

Ja, ik word lid!

 50,00

Word lid van de Busisness Club van Het Ondernemershuys Hilversum. Wat zijn de voordelen: je hebt de beschikking over representatieve flexwerkplekken, jouw bedrijf krijgt een vermelding op onze website, je kunt voor een aantrekkelijk bedrag een vergader en/of presentatie/trainingsruimte huren. Daarnaast wordt jouw geplaatste blog of aankondiging van je evenement, training of workshop gezien door meer dan 500 aangesloten ondernemers! De Business Club is volop in beweging!

SKU: hoh001