Extra mogelijkheden leden Business Club

Leden van onze Business Club hebben bij ons een streepje voor! Zo hebben zij de mogelijkheid om tegen een vergoeding een gastblog te schrijven of een evenement via ons te promoten of onze training/presentatieruimte te gebruiken. Ontdek hier de mogelijkheden!

Bedrijfspresentatie geven

Op onze open bijeenkomsten krijgen altijd 2 leden de gelegenheid om een korte bedrijfspresentatie te geven. Daarom nodigen wij je als Business Club-lid graag uit om je aan te melden om een bedrijfspresentatie te verzorgen op één van onze netwerkbijeenkomsten van dit jaar. Op de volgende datums vinden de rest van dit jaar onze open netwerkbijeenkomsten plaats: 12 mei, 2 juni, 1 september, 6 oktober en 3 november.

Interesse? Aanmelden kan via de e-mail: eventmanager@het-ondernemershuys-hilversum.nl. Wie het eerst komt, die het eerst maalt! En niet onbelangrijk: ook in je bedrijfspresentatie draait het natuurlijk om kennis delen met je collega-ondernemers! Heb je eerst nog vragen? Ook die kun je via bovengenoemd e-mailadres stellen.

Gebruik maken van de training/presentatie ruimte

Training/presentatieruimte 1 | Het Ondernemershuys Hilversum

Training/presentatieruimte 2 | Het Ondernemershuys HilversumBen je lid van onze Business Club dan kun je tegen een vergoeding gebruik maken van onze vergaderkamer en training/ presentatieruimte. Voor meer informatie mail ons even. We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.
Stuur een e-mail naar
secretariaat@het-ondernemershuys-hilversum.nl met daarin je contactgegevens en de datum dat je van de ruimte gebruik wilt maken. We nemen dan contact met je op om je wensen door te spreken.


Flexwerken

Als zelfstandig ondernemer ben je zo vrij als een vogel. Bij die vrijheid hoort een flexibele kantoorruimte. Het Ondernemershuys heeft diverse kantoren met flexwerkplekken. Vanzelfsprekend is er WiFi en je kunt genieten van lekkere koffies en thee. Winkelcentrum Seinhorst is een paar stappen van je kantoor verwijderd voor het halen van een lekkere lunch. Investering flexwerkplek: € 50 per maand, mits drie maanden achtereen gehuurd.

Zakelijk postadres

Of je nu vanuit huis je kantoor runt en/of in Het Ondernemershuys een flexwerkplek hebt, een zakelijk postadres op je visitekaartje staat wél zo professioneel. Weet dat je bij ons ook je zakelijke post kunt laten bezorgen. Onze professionele baliemedewerkers zorgen dat je post keurig voor jou klaar ligt bij je eerstvolgende bezoek. Handig en zeer professioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

Eigen kantoorruimte huren

Het kan ook zijn dat je een eigen kantoor wilt hebben in Het Ondernemershuys. Een representatieve ruimte, die je naar eigen wens kunt inrichten. Informeer naar de mogelijkheden en kom vrijblijvend kijken. Je huurt al een kantoor vanaf € 261 per maand.

Schrijven van een gastblog

Leden van onze Business Club worden van harte uitgenodigd om op onze website een gastblog te schrijven. In verband met ons motto ‘samen kom je verder’ is de randvoorwaarde wel dat in het blog kennis wordt gedeeld. Uiteraard mag in het blog wel een call to action worden geplaatst. Hieronder vind je alle spelregels van een gastblog:

 • Blog gaat om kennis delen (inhoud wordt getoetst door communicatiemanager)
 • Call to action mag geplaatst worden
 • Kosten bedragen € 15,- per blog, vooraf te betalen per Ideal
 • Het blog kun je mailen naar communicatiemanager@het-ondernemershuys-hilversum.nl
 • Mail tevens een afbeelding, je logo en de link naar je website naar bovengenoemd adres
 • Je blog wordt geplaatst op onze website, gedeeld op onze Social Media kanalen en meegenomen in de maandelijkse nieuwsbrief (ca. 500 e-mailadressen)
 • Plaatsing geschiedt in overleg met de communicatiemanager na betaling via Ideal. Communicatiemanager geeft de deadline van aanleveren door. Wordt er  niet op tijd aangeleverd, dan vervalt de plaatsingsmogelijkheid. Het reeds betaalde bedrag wordt niet gerestitueerd en indien later opnieuw plaatsen is opnieuw betalen!

Tips voor bloggen

 • Een blogartikel kan informatief zijn, een mening of visie, gedetailleerd of een samenvattend overzicht, maar niet allemaal tegelijk.
 • FAQ’s van klanten vormen vaak een geweldige bron van onderwerpen. Net als de problemen die zij ondervinden en hoe jij die kan oplossen.
 • Schrijf krachtig, helder en gebruik niet meer woorden dan noodzakelijk.
 • Maak je belangrijkste punt duidelijk in de eerste alinea.
 • Een informele stijl werkt meestal het beste.
 • Gebruik tussenkopjes om de hoofdpunten in je artikel aan te duiden.
 • Informatieve blogartikelen moeten bronnen van de belangrijkste gegevens citeren of noemen.
 • Een artikel met een mening of visie moet goed onderbouwd en gemotiveerd zijn.
 • Kies een goede titel, de woorden in de titel zijn heel belangrijk voor zoekmachines. De titel moet de belangrijkste kernwoorden bevatten én het artikel kort beschrijven.
 • Google wil zijn gebruikers goede, relevante, leesbare, deelbare en bruikbare content voorschotelen. Houd dat in je achterhoofd.
 • Gebruik minimaal 300 woorden

Promoten van evenenement

Leden hebben ook de mogelijkheid tot het promoten van een evenement, workshop of training. Hiervoor wordt er exclusieve e-mailnieuwsbrief naar ons netwerk verzonden, plus publicatie op website en Social Media.

Spelregels:

 • Kosten € 100,- per evenement, workshop of training. Vooruit te betalen per Ideal.
 • Plaatsing geschiedt in overleg met de communicatiemanager na betaling via Ideal. Communicatiemanager geeft de deadline van aanleveren door. Wordt er  niet op tijd aangeleverd, dan vervalt de plaatsingsmogelijkheid. Het reeds betaalde bedrag wordt niet gerestitueerd en indien later opnieuw plaatsen is opnieuw betalen!
 • Alle informatie inclusief afbeelding, logo en link naar je website kun je mailen naar communicatiemanager@het-ondernemershuys-hilversum.nl

 

Ja, ik wil een gastblog plaatsen

Gastblog plaatsen

 15,00

Hier kun je de betaling via Ideal voldoen. Na je betaling kun je alles mailen naar de communicatiemanager.

SKU: hoh001

 

 

Ja, ik wil mijn evenement promoten

Evenement promoten

 100,00

Hier kun je de betaling via Ideal voldoen. Na je betaling kun je alles mailen naar de communicatiemanager.

SKU: hoh001