Nieuw! RelatieBusiness en Het Relatie&Zaken Café Hilversum

Er zijn 2 nieuwe initiatieven van een aantal samenwerkende ondernemers van Het Ondernemershuys Hilversum: RelatieBusiness en Het Relatie&Zaken Café Hilversum.

RelatieBusiness

Hulp bij alle vraagstukken op het gebied van relaties en business | RelatieBusiness HilversumRelatieBusiness biedt hulp bij alle vraagstukken op het gebied van relaties en business. Iedere ondernemer van RelatieBusiness heeft een expertise op het gebied van relaties en/of business. Onder het motto ‘samen sta je sterker’ hebben zij hun krachten gebundeld. Met als doel dat zij hierdoor als team écht klanten kunnen helpen bij alle vraagstukken op het gebied van relatie en business. Je bereikt namelijk zoveel meer voor mensen als je dat samen met anderen doet. Mensen kunt er terecht voor één specifiek vraagstuk. In de praktijk blijkt vaak echter dat er nog andere zaken kunnen meespelen. Relaties en business zijn gewoonweg met elkaar verbonden. Door de samenwerking kunnen de ondernemers snel doorgronden welke expertise eventueel nog meer nodig is en kunnen zij snel die extra helpende hand inschakelen. Zo bent is de klant verzekerd van de beste hulp om hun relatie en/of business op het goede spoor te krijgen.

Het Relatie&Zaken Café Hilversum

Vanuit RelatieBusiness is het initiatief Het Relatie&Zaken Café Hilversum gestart. Met als insteek om informatieavonden te organiseren voor mensen die behoefte hebben aan meer informatie over bepaalde onderwerpen op het gebied van relaties, business of een combinatie daarvan. In principe wordt er 1x per 2 maanden een bijeenkomst georganiseerd waarbij de onderwerpen steeds wisselen. Op de bijeenkomst wordt op informele wijze door onze deskundigen hun kennis op het gebied van relatie- en/of bedrijfsvraagstukken gedeeld. En natuurlijk is er in het Relatie&Zaken Café ook alle ruimte om vragen te stellen en nader met ons kennis te maken.

Eerstvolgende bijeenkomst 14 maart 

Het Relatie&Zaken Café HilversumWerk en privé gescheiden houden? Vaak kan dat helemaal niet! De stress van het een, beïnvloedt het ander. Daar kun je je flink gefrustreerd en machteloos door voelen.

Zou je meer rust willen creëren, maar weet je niet hoe? Wil je controle over de situatie? En wil je weten​ hoe je dit kan doen?

Kom dan 14 maart naar onze informatieavond Stress? Je werk & privé op orde! Antoinette Vlieger, jurist, en Heleen Elfrink, trainer/haptotherapeut, geven je aan de hand van praktijkvoorbeelden​ meer informatie en praktische tips. Ook is er ruim voldoende tijd voor jouw vragen.​ ​

Waar? Het Leescafé van de Bibliotheek in Hilversum (‘s-Gravelandseweg 55)
Hoe laat? We beginnen om 20.00 uur

Ga voor meer informatie en aanmelden (wordt zeer gewaardeerd) naar: http://relatiebusiness.nl/bijeenkomst-stress-je-werk-prive-op-orde-het-relatiezaken-cafe-hilversum/

 

No comments yet.

Geef een reactie

Genoten van dit blog? Vertel het verder!