Over Het Ondernemershuys Hilversum

Stichting Het Ondernemershuys Hilversum is op 14 februari 2007 opgericht met als doel het bevorderen en versterken van het ondernemerschap in de breedste zin van het woord binnen het vestigingsklimaat voor de regio Hilversum. We willen dit doel bereiken door het aanbieden van:

  • flexibel te huren kantoorruimten
  • werkplekken en faciliteiten voor ondernemers
  • netwerkbijeenkomsten die toegankelijk zijn voor alle Zelfstandige Professionals
  • besloten bijeenkomsten voor de leden van onze Businessclub

Ons motto is ‘samen kom je verder’. Door samen te ondernemen en samen te werken, kom je samen verder in het ontwikkelen van je ondernemerschap. Dat geldt ook voor persoonlijke en zakelijke groei, samen kun je zoveel meer bereiken!


Het bestuur van Stichting Het Ondernemershuys Hilversum bestaat uit:

Voorzitter
Ellis Zeeuw van der Laan

Ellis-Zeeuw-van-der-Laan-Ondernemershuys

In 2007 heb ik samen met Carla Emmen de stichting Het Ondernemershuys Hilversum opgericht. Met als doel om een netwerk te creëren voor de startende ondernemer in de regio Hilversum. Als beginnende ondernemer heb je behoefte aan een netwerk en één van de lastigste zaken als je start, is het vinden van een kantoor. Zeker 8 jaar geleden was het erg lastig om een klein kantoor te vinden waar je zelfstandig maar toch samen kan ondernemen. Wij hebben toen een partner gevonden in Pieter Hanegraaf,  vastgoedeigenaar van het Orion gebouw. Samen ondernemen en overhead kosten delen dat is onze formule.

Vanaf 2008 ben ik advocaat en gespecialiseerd in alles wat met familie en relaties en ondernemen  te maken heeft. Samen ondernemen is altijd mijn motto geweest. Wat mij drijft is het samenwerken, problemen oplossen en zoeken naar oplossingen op langere termijn.

Alles wat met familierelaties en ondernemen te maken heeft hoort bij mij. Ik ben opgegroeid binnen een  grote ondernemende familie, het ondernemen is mij dus met de paplepel ingegoten. Alles wat met ondernemen en relaties te maken heeft boeit mij. In de advocatuur  zijn het helaas vaak al ontwrichtte samenwerkingsverbanden: partners, gezinnen, werkgevers en werknemers die niet langer samen verder willen. Mijn uitdaging is het dan om een oplossing te zoeken die voor iedereen werkzaam  is. Met andere ondernemers in Het Ondernemershuys werk ik nauw samen om die oplossing te vinden. Dat is ook het motto van Het Ondernemershuys: samen ondernemen  = samen werken = samen kom je verder. Dat geldt zowel voor jou persoonlijk als voor jouw klanten.

voorzitter@het-ondernemershuys-hilversum.nl
www.advocatenkantoorzeeuwvanderlaan.nl

 

 

Facilitymanager
Nanda Kreuning

nanda-kreuning-ondernemershuys

Ik ben Nanda Kreuning, eigenaar van ReMind Allround & Legal Office Support in Bussum. Sinds 2011 bemannen wij de receptiebalie in het Ondernemershuys. Ook ben ik vlak hierna secretaris van Het Ondernemershuys geworden.

Ik ben getrouwd en heb 3 jonge kinderen. Zowel zakelijks privé ondersteun ik graag div. besturen en clubjes met mijn expertise. 24-uur in een dag zijn regelmatig te weinig voor mij. In mijn schaarse vrije tijd doe ik graag leuke en gezellige dingen met mijn man en kinderen, even tijd voor en met elkaar.

Per 1/1/2003 heb ik na een stage en werkperiode ReMind overgenomen. Ons bedrijf is uitgegroeid tot een volwaardig allround office bureau. Altijd overal zien wij samenwerkingsmogelijkheden en zijn wij inzetbaar. Wij kunnen altijd snel schakelen en alles regelen van A tot Z, dat maakt ons vak zo leuk!

Altijd en overal het positieve van inzien en alles relativeren, niet gemakkelijk maar maakt een heleboel wel makkelijker als het lukt.

Mijn adviezen voor ondernemers, doe waar je goed in bent en wat bij je past, dan gaat het vanzelf. Zorg dat klanten/mensen van je horen en blijven horen en last but not least: Ga samenwerkingen aan; dat versterkt elkaar. Dat doen we dagelijks in Het Ondernemershuys en is niet alleen bijzonder leuk, maar ook leerzaam en gezellig.

Neem vooral een kijkje op mijn Linkedin-profiel en tot snel voor een kop koffie of een workshop in Het Ondernemershuys.

facilitymanager@het-ondernemershuys-hilversum.nl
www.raos.nl
www.legalofficesupport.nl

 


Heb jij vragen over of ideeën voor Het Ondernemershuys? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan graag open voor contact met alle ondernemers in Hilversum en omstreken. Want samen kom je verder!