Op naar het 10 jarig Running Dinner in 2018

Running Dinner van 10 maart 2017 was een geweldig succes!

running dinner het ondernemershuys ondernemers kantoren flexwerken restaurants hilversumOok in 2017 organiseerde wij weer het Running Dinner. Een fenomeen dat alweer zijn 9e jaar inging.

Een culinaire ontdekkingstocht door Hilversum. Elk jaar is het Running Dinner weer een feestje. Ook dit keer met nieuwe restaurants en veel nieuwe gasten.

Wat is het Running Dinner?

Voor de nieuwkomers leggen we graag het begrip Running Dinner even uit. Om je bekend te maken met het culinaire aanbod in Hilversum, krijg je tijdens het Running Dinner de mogelijkheid om op één avond drie restaurants te (her)ontdekken.

Bij ieder restaurant eet je één gerecht. Dus je verplaatst je via voor-, hoofd- en nagerecht van en naar diverse restaurants. Aan het begin van de avond krijgt je jouw vastgestelde route uitgereikt. Deze geeft aan welke restaurants je gaat bezoeken en in welke volgorde.

En wat het Running Dinner nou zo leuk maakt, is dat je bij ieder restaurant andere tafelgenoten ontmoet. Zodoende maak je op een ontspannen wijze diverse nieuwe contacten. En zoals je weet; eten en drinken verbindt mensen met elkaar.

De restaurants

Dit jaar deden mee: Paisan Mediterranean Kitchen, Lust, Indiaas-Nepalees restaurant Surya, Proeverij De Open Keuken, Eetcafé De Gulle Graef, Indiaas restaurant India Poort, Thais restaurant d-Thais, Ceylonees restaurant Shanty en Afghaans restaurant Darya.

Volgend jaar vieren we het 10e Running Dinner!

In het roerige economische jaar 2008, werd het eerste Running Dinner gelanceerd. Enerzijds om ondernemers en met name ZZP’ers de mogelijkheid te bieden elkaar te ontmoeten en om te netwerken, anderzijds om culinair Hilversum meer op de kaart te zetten. Anno nu kunnen wij zeggen dat wij daar in geslaagd zijn. Want veel ondernemers weten elkaar de bal toe te spelen en ook dit keer werd gezegd dat men leuke en nieuwe restaurants had ontdekt via het Running Dinner. Een mooi gegeven.

In 2018 vieren wij dus dat het Running Dinner 10 jaar bestaat. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief van Het Ondernemershuys, dan blijft u op de hoogte en kunt u zich direct inschrijven als de eerstvolgende Running Dinner-datum bekend is. Tot dan!

De onderstaande bestelknop is (nog) niet actief

RUNNING DINNER 2017

 46,70

Dinnertime!

Meld je nu aan en maak kennis met de Hilversumse restaurants. Ontmoet oude bekenden en maak nieuwe vrienden! De kosten voor deelname aan het Running Dinner bedragen € 46,70 per persoon exclusief 6% BTW.

SKU: rundin